Windmolens

Altijd energie!

Is een elektriciteitsaansluiting op het openbaar net niet aanwezig, niet mogelijk of te duur, dan biedt de toepassing van een windgenerator een goede oplossing voor de energievoorziening van elektrische apparaten.

Nu ook mogelijk met koppeling aan het 230V.

Is een elektriciteitsaansluiting op het openbaar net niet aanwezig, niet mogelijk of te duur, dan biedt de toepassing van een windgenerator een goede oplossing voor de energievoorziening van elektrische apparaten.
De kleinste systeemeenheid is de windcharger van AMPAIR Pacific 100 , 12 of 24 Volt en een maximaal vermogen van 100 Watt.

Een windgenerator met slechts een rotordiameter van 93 cm toch al snel veelbetekenend in stroomleverantie.
Voor autonome systemen met gebruik van accu(s) vormt de toepassing van de AMPAIR Pacific 100 een welkome stroombron en is uitstekend te gebruiken in combinatie met een (Photovoltaisch) PV-systeem. Op winderige momenten zorgt de windcharger voor stroom en op zonnige momenten zorgen de PV-panelen voor voldoende stroom en op weer andere momenten werken de systemen gelijktijdig. De elektriciteit wordt deels direct verbruikt en de rest wordt bewaard in de aanwezige of nieuw te plaatsen accu(s).

Kienergie BV is het adres voor AMPAIR windchargers en molens,
Kijk voor meer info op www.ampair.com

(voor bestellingen van deze produkten kunt u lokaal bellen 0522-242578 )